Speilbilde som ødelegger alt

Mat, mat, mat. Det er vel det eneste jeg har tenkt på i hele dag. Jeg vil ikke ha et anstrengt forhold til mat, jeg vil kunne spise akkurat hva jeg vil.

 

I de sterkeste øyeblikkene mine spiser jeg, og da akkurat hva jeg vil. Jeg tenker at ting kansje blir bedre om jeg bare fortsetter å spise. Så angrer jeg, etter to sekunder. Jeg vil helst bare kaste opp alt, jeg kommer jo til å legge på meg.. Spiser jeg alt dette kommer jo vekten min til å rase opp.

 

Jeg har vert i Bergen i hele dag, så det har jo blitt litt mat. Middag på Egon, rislunch i bilen og en bolle. Kanskje andre ikke synest dette er så mye, men det kommer jo i tilegg til det vanlige jeg spiser på en lørdag. For meg er det alt for, alt for mye. Jeg kikket meg i speilet nå når jeg kom hjem, og jeg er sikker på at jeg har blitt større. Jeg kan ikke huske at magen min har vert så stor noen gang, ikke lårene mine heller. 

 

Så kommer angsten og angeren for alt jeg har spist, og hvordan jeg ser ut. Kvelden kommer nok til å vere preget av dette, dessverre. 

En kommentar om “Speilbilde som ødelegger alt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..