Sovemedisin

Jeg har fått igjen sovemedisinen min. Jeg har vel sovet i 9 timer eller noe i natt, og det er en helt fantastisk følelse. Det er den første gode natten jeg har hatt på mange uker. 

 

Så var det jo den samtalen med foreldrene mine, lege og psykolog. Det var helt forferdelig fra første stund, og jeg hadde lyst å bare storme ut etter 2 min. Men jeg holdt ut i et kvarter, da var jeg så sint, skuffet, forvirret og alt du kan tenke deg. Så da gikk jeg. 

 

På møte begynte de å snakke om mat. De snakket om vekten min, at jeg spiste for lite, blodprøven min og andre av de temaene som er veldig vanskelige for meg. Da legen sa hvor mye jeg burde spise, og hva måle var, ble jeg kjempe sint. Jeg har aldri spist så mye i hele mitt liv, ikke en gang da jeg var frisk. Så dagen i går var ganske preget av dette, og jeg var gankse langt nede. 

 

 

Nå er det skole, matlaging, så skal jeg forhåpentligvis hjem. 2 del av spørsmålsrunden kommer foresten senere i dag. 

 

2 kommentarer om “Sovemedisin

  1. Jeg vet hvordan det er å begynne med nye rutiner… JÆVLIG! Stå på Maria, jeg vet at du kan! Om du følger den nye kostplanen nå vil du ettervert bli glad og få ny energi…. slik endte det vertfall for meg! Les bloggen min om du vil, var syk i 9 månder!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..