En ny natt, nesten uten søvn

Nattesøvnen min er helt uforståelig. Jeg sovner i 12 hall 1 tiden, så våkner jeg mange ganger i  løpet av natten. Men når jeg da våkner sovner jeg igjen, etter en stund. Men når klokka er 6, da våkner jeg og får ikke sove igjen..

 

Idag skal jeg vere på skolen til klokka er 11. Da skal jeg bare slape av litt, før jeg skal snakke med lege. Så kommer mamma og pappa inn og det bli møte med meg, legen min, psykologen min og dem. Hjelp! 

 

Nå skal jeg prøve å gjøre litt skolearbeid, noe som er gankse umulig. På tirsdag skal det foresten vere skolemøte om meg, så skal de diskutere året mitt videre. Nok en gang, Hjelp.. 

 

Senere i dag kommer foresten første del av spørsmålsrunden. 

2 kommentarer om “En ny natt, nesten uten søvn

 1. Jeg har litt samme problem med søvnen, bare at jeg har problem med at jeg ikke klarer å sovne før kl blir sånn 3-5, men når jeg først sovner pleier jeg ikke å våkne igjen.. Men det sliter jo en ut, og jeg håper at det vil bli bedre for deg snart, for det er veldig ubehagelig å nesten aldri kunne føle seg uthvilt.
  Lykke til med møtet med foreldrene dine, psykologen og legen din! Det er bra at du snakker med psykolog om tingene du synes er tungt. Jeg har vurdert det samme selv også!
  Jeg bare lurer på en ting: Føler du at det hjelper det deg å blogge om vanskelige ting?
  Klem

  Liker

 2. Meg: Jeg føler kanskje at det hjelper litt å blogge om det. Men for meg har det vert en måte å fortelle min historie på. Det går veldig mange rykter og slik på en så liten plass som jeg bor på, så jeg ville fortelle fra min synsvinkel.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..