Dagen i går

I går var en ganske merkelig dag. Jeg var bare på skolen til klokka var hall 10, og så skulle jeg snakke med psykologen min. Jeg skulle jo egentlig ned på skolen igjen etterpå, men slik ble det da ikke. 

 

Plutselig fant de som jobber her ut at jeg spiste for lite, og at jeg måtte spise mer variert. Så for å skjekke om jeg manglet noe, måtte jeg ta enda en blodprøve. En av verdiene mine hadde vist gått ned, noe som tydet på at jeg måtte drikke mer, og få i meg mer vitaminer og variert kost. Jeg kan ikke si at jeg er kjempe glad for dette, men må jeg, så får jeg vel heller gjøre det. 

 

                                                     

 

Jeg er kjempe sliten, så nå er det ikke sikkert at jeg skal gå hele dager på sykehusskolen en gang. Men det får jeg kansje vite idag? 

 

Og angående den spørsmålsrunden, jeg skal svare. Jeg må bare ha tid, og overskudd tll det. Og ikke minst så trenger jeg internett, og det har jeg bare nede på skolen.

 

 

En kommentar om “Dagen i går

  1. Gla i deg jento mi ❤ Skulle ønska du hadde Pusur sin livs filosofi " Mat meg, Elsk meg og Aldri forlat meg ". Uansett me elske deg og vil aldri forlata deg 😉 Mamma ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..