Drømmer

Hver eneste natt drømer jeg, MYE. Det er veldig mye tilfeldig, men samtidig er det flere drømmer som går igjen og igjen, bare litt forskjellig for hver gang.  Men hadde det bare vert det at jeg hadde drømt, men sovet godt utenom. Men slik er det ikke, jeg drømer de få timene jeg sover, så jeg bli ikke uthvilt. 

 

En drøm jeg drømer omtrent hver natt, er en der jeg må begynne på nytt til neste år. At jeg må begynne på vidergående på nytt, med de som er ett år yngre en meg. Denne har jeg drømt i utallige kombinasjoner, med forskjellig folk, og på forskjellige plasser. Jeg skjønner jo at det er noe jeg bekymrer meg for, for det er det jo. Jeg vil jo virkelig klare dette året, men jeg  har på samme tid gitt det opp. 

 

En annen drøm jeg ofte drømmer er at jeg bare forsvinner, at jeg ikke finnest lenger. Og flere ganger har jeg drømt at folk jeg kjenner, dør. 

 

Det er med andre ord ikke så veldig festlige drømer jeg har. Spesielt ikke de som jeg drømmer opp igjen, og opp igjen..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..