Dårlig dag, igjen

Nå er jeg tilbake på Stord. Jeg vil si at dagen idag er en dårlig dag. Jeg er sliten etter helgen, og jeg kjenner på angsten som ligger og presser på. Jeg har avtaler med psykolog eller lege hver dag denne uken, håper det hjelper litt å få snakket med noen hver dag.

 

Jeg begynner å bli lei av å vere her nå. Ting bli jo ikke bedre, og nå er vi på uke nr 6. I løpet av tiden jeg har vert her har det kommet nye folk, og andre er reist hjem igjen. Håper bare at jeg får gå litt ut denne uken, at jeg ikke er for dårlig til å vere på drill foreksempel. 

 

Nå skal jeg jobbe med oppgåver i helse. Jeg kjenner jeg blir trist bare av tanken, jeg klarer jo ikke å konsentrere meg! Jeg har alt for mange teite tanker som surrer oppe i hodet mitt. 

 

 

6 kommentarer om “Dårlig dag, igjen

  1. Kjæreste Maria, når jeg leser det du blogger så viser det at du er utrolig sterk, modig og ei fornuftig snille jente. Det er en tøffe kamp du kjemper, men du er sterk og du klarer dette ❤ ❤ ❤ bare hold fast på troen og håpet. Det kommer heldigvis solskinnsdager etter tunge dager. Håper du får gå på drill på torsdag, det er noe du liker og det er viktig å fokusere på det som er kjekt. Du var kjempeflink på duetten som du og Serina hadde. Ønsker deg alt det beste ❤ ❤ ❤ og husk at det er mange, veldig mange som støtter deg i denne kampen. Kjempemasse glad i deg Maria ❤ ❤ ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..