Selvskading

Det var ved påsketider i fjor jeg begynnte å skade meg selv for alvor. Jeg gikk å bar på mye som var vanskelig, og jeg hadde ikke delt det med noen. Jeg fikk ikke til å gråte, så ting bare bygde seg mer å mer opp inne i hodet mitt. Jeg hadde hørt om mange som skadet seg selv, og tenkte at jeg aldri kom til å bli så desperat at jeg skulle gjøre det selv.

Det var en spesielt vanskelig kveld, da jeg ikke fikk sove og var fortvilet og sint, jeg fant frem en kviv for første gang. Jeg kuttet meg prøvende, for å se hvordan det var. Det var vondt, men samtidig følte jeg at jeg fikk ut litt følelser. Jeg ble lettet, jeg hadde straffet meg selv. Lettelsen varte i max 5 minutter, så var jeg skuffet. Skuffet over meg selv, og over at jeg hadde gått så langt.

Kuttene mine ble dypere og dypere. Jeg trodde jeg hadde kontroll, jeg trodde ikke jeg var avhengig i det hele. Det var ikke før jeg endte på legevakten, og egentlig måtte sy at et lite lys gikk opp for meg. Jeg tenkte vel at dette burde jeg snart gjøre noe med.. Men jeg gjorde jo ikke det, jeg fortsatte.

Det var nå når jeg ble innlagt at jeg har sett hvor avhengig jeg er. Jeg har merket at jeg teker på det hele tiden, og når skarpe ting blir tatt fra meg, finner jeg bare nye. Jeg vil få til å slutte, men det er kjempe vanskelig. Kjempe vanskelig og finne noe som jeg kan gjøre i steden for, som en bedre løsning.

2 kommentarer om “Selvskading

  1. Du er sterk Maria og nå får du hjelp så du kommer til å slutte med selvskadingen, det er jeg helt sikker på. Vi er mange som vil støtte deg gjennom denne prosessen. Ha troen på deg selv, det vil gå bra ❤ ❤ ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..