I don’t remember not being tired

Dagen idag har vert ganske vanskelig.. Det har vert en tung dag, og jeg er i det  hele veldig sliten. Jeg klarer kansje å kose meg litt i ett øyeblikk, men så er jeg rett tilbake på bånn. Det er ikke slik at jeg er glad, men jeg klarer vertfall å smile. Jeg klarer å late som ting er bra. Idag har vert en slik dag der jeg ikke engang klarer å late som. 

 

Jeg skal egentlig til syden om en måned, men hva om jeg ikke kan reise. Vist jeg har det slik jeg har det då, vet jeg ikke om det kommer til å bli kjekt. Kansje blir det bare veldig strevsomt. 

 

 

 

Nå skal jeg snart på kino med familien min, eller de som er friske nok. Jeg kan ikke si at jeg gleder meg, men det skal bli deilig å gjøre på noe. På kinoen er det mørkt også, så der trenger jeg ikke late som, for der er det ingen som ser meg. 

 

 

2 kommentarer om “I don’t remember not being tired

  1. Det er lov til å være lei seg Maria, legg av deg maska og slapp av søte deg, det treng du. Håper du klarer å kose deg på kino. Tenker på deg eg og er masse, masse glad ideg. Du er berre utrulig flott, modig, tøff og ei skjønne jente. ❤ ❤ ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..