En ny dag

En ny dag, en ny dag med regn, vanskelige tanker og familien min. Hele familien min har omgangsyke, bare ikke jeg og mammaen min. Så jeg å mamma skal rømme fra huset, for vi ikke har planer om å bli smittet. 

 

Jeg kjenner at jeg ser fram til å komme tilbake til Stord. Til jeg får snakke med noen om hvordan jeg har det, og slik at jeg snart kan øke medisinen min. Sovemedisinen som jeg ikke går på lenger, har gjort slik at jeg ikke har hatt en god natt på veldig lenge. Men i natt har jeg faktisk sove, en del lenger en det jeg pleier også. Det er en herlig følelse. 

 

Nå skal jeg sprite hendene mine, for hundrede gang i dag. Satser på at jeg ikke blir smittet, slik at hele uken på Stord blir spolert. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..