Følelsen av å være innlagt

Jeg vet at det er mange som lurer på hvordan det er å være innlagt. Jeg lurte lenge på det selv også, jeg skal prøve så godt jeg kan å beskrive det for dere her.

 

Det er mange rutiner. Vi spiser mat på de samme tidspunktene hver dag. Vi skal egentlig gjøre lekser på et spesielt tidspunkt  (det har ikke jeg fått helt med meg enda..) Vi går på tur hver onsdag, og har forskjellige aktiviteter vi gjør i løpet av de lange dagene.

 

For de fleste tror jeg det kan være ganske ekkelt å være innelåst de første ukene. På Stord er bare døren låst etter klokken hall 4, for å hindre uvedkomne i å komme inn. Jeg får ikke lov å gå ut alene, men det er jo avhengig av grunnen til at en er innlagt. Jeg blir fulgt ned til skolen hver dag. Skolen ligger inne på sykehusområdet, i en bygning rett bortenfor sykehuset. Her er vi i fra klokken hall 9 til 1.

 

Når en er innlagt har en jevnlige samtaler med psykologen og legen som hører til avdelingen. I tillegg har noen samtaler med psykologen som har fulgt dem opp på poliklinikken, det har jeg.  I tillegg til disse samtalene kan vi snakke med de som jobber inne på avdelingen.

 

En får en følelse av å bli tatt litt for godt vare på, men av og til er det som må til. For min del tror jeg det er det jeg trenger. 

 

( det er i dette bygget jeg for øyeblikket befinner meg i) 

4 kommentarer om “Følelsen av å være innlagt

  1. Der går jeg også, men er heldigvis ikke innlagt da 🙂
    Håper alt blir bedre med deg, du fortjener virkelig ikke dette! Kontakt meg vist du vil snakke!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..