Ingen bedring

For øyeblikket er ting gankse tungt. jeg har vert innlagt i 4+3 uker, og har enda ikke merket noen bedring. Det begynner å slite på meg at ting tar så lang tid som det gjør. Psykologene mine sier at ofte tar det like lang tid å bli frisk, som det tok å bli syk. Skal jeg ha det så vondt som dette i 1 år til, og kansje mer. 

 

 

Jeg skulle ønske at det fantes en vidunder kur. En medisin eller noe som gjorde at en ble frisk fort. For jeg er sliten nå, jeg er lei av å vere lei. Lei av å vere misfornøyd med meg selv, og sliten av å ikke ville leve lenger. Da jeg ble innlagt var det snakk om 5-6 uker, kansje mer vist jeg trengte det. For øyeblikket vet jeg at når denne uka har gått, og det har gått 5 uker, kommer jeg ikke til å bli skreven ut. Jeg er vist for syk til det. For syk til å passe på meg selv. Det er ganske kjedelig… 

 

                                                  

8 kommentarer om “Ingen bedring

  1. Forstår deg så godt! Min første innleggelse var på 8 måneder og jeg kjente ikke bedring før de siste 3 ukene. Jeg hadde så godt som gitt opp, for det var ikke levbart å ha det sånn over så lang tid! Men det ble bedre! 🙂 Med andre ord; bedringen vil komme bare du gir den tid! Det er ikke lett, men man må bare gjennom det!
    Stå på!!
    #Lilleblomst

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..