Ingen tårer

Fra den dagen jeg fikk det som verst sluttet tårene å komme. Jeg sluttet helt å gråte, og i snart 1 år har jeg nesten ikke felt en tåre. Det er veldig frustrerende, og ikke alltid til å holde ut. 

 

Jeg vet ikke hvorfor jeg sluttet å gråte, men uansett så mye jeg vil får jeg det ikke til. De få gangene jeg har felt noen tårer dette året, er det fordi jeg har kranglet med noen, og såret noen jeg er glad i. Når jeg har hatt det som verst, har jeg bare vert på rommet mitt. Jeg er da så rastløs at jeg bare ligger å vrir meg, og ønsker høyere en noe annent i verden at tårene skal komme. 

 

                   

 

Tårer er en befrielse, du føler deg så veldig mye lettere etterpå. Jeg lengter etter denne befrielsen. Det var slik jeg begynnte med selvskading. Jeg fikk ikke ut følelseg gjennom tårer, og lette desperat etter en annen måte å få ut noen av følelsene mine på. 

 

Jeg savner å gråte..

3 kommentarer om “Ingen tårer

  1. Jeg kjenner til det! Jeg gikk vel og merke ikke lenger enn 2 månder, men her en kvelden da rant tårene, gråt en liten halv time… GUD! Det var deilig! Gråt i dag og..
    Håper du snart får ut dine tårer!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..