Når venner blir et vanskelig tema

Jeg har de siste årene hatt mange gode venner. Jeg har hatt flere bestevenner, og en stor venne krets. Vi var veldig glade i hverandre, og da vi sluttet i 10 klasse etter 10 år på samme skole ble det mange tårer.  Flere av de beste vennene mine flyttet vekk etter sommeren, og det gjorde jeg også.

 

Jeg trodde aldri at det skulle bli et problem å holde kontakten med folk. Og den uka på tryggheim hadde jeg god kontakt med de hjemme. Men etter hvert som jeg ble sykere, og var nødt til å flytte hjem har jeg sklidd vekk fra folk.  Jeg har stengt dem ute, og har ikke orket å ta initiativ til å være med noen.

 

 

 

Jeg skulle så gjerne ønske at jeg klarte å holde fast på dem. De som jeg er så fryktelig glade i. Men det er så veldig vanskelig. Jeg håper jeg klarer å finne tilbake til dem som jeg mister kontakten med, og jeg håper ting blir bedre snart. Håper, håper, håper. Selv om jeg ikke har noe håp

 

 

 

6 kommentarer om “Når venner blir et vanskelig tema

  1. En venn er en venn, uansett avstand eller tid vekke fra dem. Gode venner vil stå klare til å ta imot deg med åpne armer når man ønsker å være med dem igjen 🙂 Gode venner forsvinner ikke så lett, og med de vennene du har Maria, tviler jeg sterkt på at de vil gi slipp på deg 🙂
    Masse klemmer fra din venn og fetter i Haugesund!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..