Elendig konsentrasjon

Nå er vi snart i midten av november. I januar har halve skoleåret gått, og jeg har ikke fått gjort noe som helst på skolen. Konsentrasjonen min er lik null, og jeg begynner nesten å gråte når jeg tenker på alt jeg må ta igjen. Jeg har jo skjønt at jeg ikke kommer til å klare dette skoleåret, men det er et så utrolig stort nederlag for meg. Jeg vil helst ikke tenke på det.

 

Lærerne her på sykehus skolen sier til meg at jeg kan ta noen fag i år, og noen til neste år. Men jeg klarer ikke og mote meg opp til å jobbe, ikke når jeg vet at jeg må ta nesten alt til neste år uansett.  Når jeg vet at jeg må gå med de som er ett år yngre en meg, og ikke får gå med de som er like gamle som meg. Ja, det er et ganske stort nederlag for meg.

 

       

 

Jeg har alltid vert veldig skoleflink, jeg har gjort som jeg har fått beskjed om, og gikk ut fra 10 klasse med gode karakterer. Jeg har jobbet hard for å få de gode karakterene. Og nå klarer jeg ikke engang å lese to sider etter hverandre i en skolebok, for da har allerede det jeg leste på den første siden forsvunnet.  

 

Det sier seg vel selv at jeg er lei av skole nå. Lei av å ikke få til det jeg vil, og veldig lei at jeg ikke klarer dette skoleåret. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..