Antidepresiva

Idag skal jeg tilbake til stord. Jeg skal sikkert snakke med noen psykologer, kansje legen min. Forhåpentligvis skal de snart øke medisinen min. Antidepresivaen som enda ikke har hatt noen som helst effekt. Jeg har gått på dem i tre og en halv månde, og har i løpet av den tiden dobblet mengden.

Jeg begynte på antidepresiva en uke før jeg reiste til Estland. Det er sikkert det dummeste som kunne ha skjedd, for jeg ble ganske mye verre. Selvmordstankene var mye mer pågående, og i steden for en dårlig dag hadde jeg fire på rad. Mamma og Pappa satt hjemme i Norge og var veldig bekymret. Stakkars, jeg uner dem så utrolig mye mer!

Men nå håper jeg at de skal øke styrken. Jeg har hørt om folk som ikke har merket effekt før de var oppe i full dose, jeg er «bare» halveis. Så jeg håper bare at det gjelder meg også. At jeg kansje kan få litt lettere dager, dager som jeg kan finne mening i.

8 kommentarer om “Antidepresiva

  1. Du klare ditta Maria, eg har tru på deg! Du fortjene å ha da så mykje bedre enn da du alle rede har da! STAY STRONG! 🙂 Gla i deg ❤ ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..