Drill, et lite lyspunkt

Nå skal jeg snart opp på drill. Drill er et av det få tingene som fortsatt lyser opp hverdagen min. Det er et lite lyspunkt i alt det som er så alt for vanskelig. Selv om jeg later som alt er bra, klarer jeg å kose meg litt. Jeg klarer å finne små ting som gir meg energi.

Jeg skal ikke si at jeg ikke blir sliten av å vere på drill, for det er ikke sant. Men jeg har det ganske greit når jeg er der, og da gjør det ikke noe for meg om jeg blir kjempesliten etterpå. Jeg har også mange gode venner på drill, venner som støtter meg og vet hva jeg går igjennom. Venner jeg kan snakke med om hva som helst.

Jeg savner den gamle drillgruppen min. Vi var fire stykker, og de jeg drillet med var alle blandt mine beste venner. Nå er to av dem flyttet vekk, og gruppa vår ble splittet. Jeg driller med hun som er igjen, og jeg og Serina har det veldig fint i lag.

En kommentar om “Drill, et lite lyspunkt

  1. Ta vare på lyspunkta! Gøym dei i hjarta ditt og ta dei fram når det er som mørkast ❤ Kanskje dei små glimta då kan lyse opp litt?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..