En maske

Nå har jeg vert på drill, jeg har vert på marked og jeg har vert veldig sosial. Folk kommer bort til meg å spør hvordan det går, og jeg svarer at alt er bra. Når jeg er ute blandt folk smiler jeg alltid. Jeg ler, og frå alle andres synsvinkeel ser det ut som jeg koser meg.

Det er bare det at jeg ikke takler å måtte bry andre. Jeg takler ikke at andre skal måtte tenke på meg, så egentlig kan jeg ikke fatte at jeg la ut bloggen min i det hele tatt! Inne på Stord sier miljøterapautene at jeg ser glad ut. At jeg smiler og ler, og at det virker naturlig. De sier også at på kveldene ser jeg mer sliten ut, og ikke fullt så glad.

Det stemmer ikke, ikke i det hele tatt. Grunnen til at jeg smiler mindre på kveldene er at jeg er kjempe sliten. Kjempe sliten av å late som alt er bra, av å late som det egentlig går bedre. Jeg har sagt dette til dem, men jeg tror ikke de tror på meg. De tror ikke at latteren min egentlig er tilgjort, og at smilet mitt er en maske. En maske jeg har hatt på i snart ett år.

2 kommentarer om “En maske

  1. Kjære søte fantastiske Maria! Den masko kjenne eg te, eg har sjøl våre der å vett litt om koss du har da. Eg skrive litt fordi eg kun har hatt ein av dei tingo du har. Eg veit og kor slitsomt da e å putta masko på kvar måron. Men vett du ka, da e faktisk lov å legga masko ifrå seg. For meg så blei da litt lettare. Eg tenke på deg, sjøl om at du ikkje suns eg skal gjer da. Eg e glad i deg frøken, å da kan me kje gjer nåke me! Du e tøff, du står fram. Du e godt på vei opp igjen! Stå på vidare Maria:D ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..