Permisjon

Nå har jeg vert innlagt i 4 uker på stord + 3 uker i stavanger. Høsten er over, og vinteren er kommet. Jeg har bare gått 4 uker på skole, men har vel ikke lært noe som helst. Konsentrasjonen min er lik null, og jeg har vel innsett at jeg ikke kommer til å klare dette året. Det er 2 uker siden sist jeg var hjemme, og jeg måtte nesten krangle for å få reise hjem. Sist helg var jeg innlagt i haugesund, siden jeg hadde tenkt å ta live mitt. Men hvorfor sa jeg det til psykologen min i hele tatt, jeg skjønner det ikke..

Jeg har det ikke noe bedre, heller verre. Jeg har mer lyst til å ta livet mitt, og mer lyst til å skade meg selv. Medisinene som liksom skulle få meg i bedre humør virker heller ikke.. På ungdomsposten har de i tilegg tatt fra meg kniven min som jeg klarte å snike inn, så jeg har ingenting å kutte meg med. Det endte med at jeg i går kveld slo til armen min gjentatte ganger. I dag er den full av blåmerker og opphovnet, men jeg føler meg ikke noe bedre av den grunn. Får håpe jeg takler denne helgen, og at den ikke bare gjør meg sykere..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..