Lei av livet

Jeg er bare så lei… Jeg savner den skolen jeg gikk på i en uke, men jeg kunne aldri tenkt meg og reise tilbake. Jeg savner klassen min som jeg går i nå, men jeg orker ikke skoletimene så det er ingen poeng i å gå. Jeg vil helst bare ta livet mitt, men så er jeg innlagt, og blir passet på. Nå er det kipt, for nå klarer jeg ikke å se at dette kan bli noe bedre heller… 

 

Skal snakke med både lege og psykolog idag, så skal jeg hjem. Hjem på permisjon i helgen, får håpe jeg holder ut. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..