Innlagt på ungdomsposten

Heisann.
Jeg har ikke fått lagt inn noen nye innlegg dene uka. Grunnen er at jeg er innlagt igjen, og der er det ikke internett. Jeg er innlagt på en ungdomsavdeling 30 minutter borte fra der jeg bor. Her er jeg 5 dager i uka, og i helgene er jeg hjemme. Jeg er ganske langt nede psykisk for tiden, så det var ingen som turde satse på at jeg kunne vere hjemme lenger. Skal prøve å begynne å blogge når jeg er hjemme i elgene, og ellers når jeg har internett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..